CEPAT BUKAAN

hai mummy .. td baby sy kurang gerak pastu kuat mengeras , call nurse dia suruh pergi je hospital . sampai di hospital cek jalan dah 2cm . agak2 berapa lama ye ambil masa baby nak keluar ? #firstmom #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Pengalaman saya 1/1/2023 pukul 4 ptg dh 2 cm then pukul dh 8 cm waktu 8pg 2/1/2023 tp saya emergency ceaser sbb air ketumban dh habis and jantung baby drop and baby selamat dikeluarkan pada pukup 9:21pg😊

1y ago

Sakit perut mengeras tu dah ada bukaan ke sis