Ingin tahu.

Hai mummy, sya nak tnya kandungan dalam 6 mnggu kalau kta scan da blh tgk ke? sya ada cek upt memang +, tp bila pg hospital Dr. ckp - , scan pun x nmpak apa2. #ingintahu

Ingin tahu.
17 Balas

Normal je. Kalau scan yg cantik, mgkin nampak kantung je masa ni. Kalau nak betul2 cantik, scan dari bawah

normal.. sy 8mnggu br nmpk kantun.. mse 6 mnggu kosong xnmpk ape . tggu nnti 8 mnggi ke atas..

Awal lg sis... Tggu 8-10w utk scan. Semoga dipermudahkan urusan.

Saya scan 6 weeks dah dengar heartbeat, lain orang lain sis

klau sye 6weeks nmpak kantung je scan ..

mungkin baru lagi.

tunggu 8w keatas