Keputihan !

Hai Mummy smua sye nk tnya , now sye dh around 35weeks . Then tdi terasa nk kencing , tp bila check mcm ad keputihan wrna hijau . Lepastu sye try check lagi menggunakan jari , bole dikatakan hampir satu jari sye ad keputihan yg berwarna hijau n like ketul2 .... adakah normal atau mcmana ? Dia xberbau busuk cuma mcm bau keputihan biasa . Just wrna hijau . Apa perlu sye buat ? Sbb ni ank first sye so xda pengalaman .

2 Balas

Keputihan bila dah bertukar warna tak normal sis. Checkup nanti inform doktor ya.

Better sis g klinik

12mo ago

Jumpe doctr sis asap