folic asid

Hai mummy semua.ada tak yg penah amal folic asid ni?saya baru 5week?

folic asid
2 Balas

Sy masa merancang pregnant memang consume folic acis appeton..bagi sy bagus jenis ni.. lepas buka buku dkt kk amik acid folic dkt kk je..free ♥️

4y ago

Nanti masa bukak buku dkt kk,kalau ada banyak lagi yg sis beli tu sis bgtau nurse ada lagi acid folic..tanya nurse tu,kalau dah habis boleh amik dkt kk x..sebab nurse kk area tempat sy ni suruh dtg amik dkt kk kalau habis..dtg bgtau nurse..nti dia akan tuliskan dkt slip ubat untuk amik di farmasi.

Sy dri belum kawen da amek asid folic brand appeton ni...smpai sekarang...masih amalkan