Period time mengandung

Hai mummy semua nak tanya lah ada ke sama dgn sana mengandung tapi period..pergi mcm2 klinik dari klinik swasta dan sampai ke hospital kerajaan semua kata kandungan ok cuma saya keluar darah mcm period tu normal..tapi.masa scan tu nampak kantung je janin belum ada..doktor kata saya satu period x teratur sepatutnya sekarang dah 10 minggu please saya kurang faham ni kandungan ke 2 lepas gugur 🥺

1 Balas

sama mcm sy puan. tp sy pnya bkn drah period..spotting bleeding ..mksudnya sy dlm fasa kgguran .kntung ad baby ad cuma jntung baby msih tak nmpak ....moga yg baik2 bt kita ya🥰

2mo ago

awak mcm mna sekarang ?