breast pump

Hai mummy semua.. nak tanya breast pump jenama ape yg sesuai? Sy skrg dah 7 bulan.. perlu ke beli slrg atau tunggu bersalin dulu? #firstchild

1 Balas

Boleh ja nk beli sekarang.. nak beli masa 9 bulan pn boleh.. saya hari tu lewat beli..dah bersalin baru beli.. tgh berpantang kalut p cari..xpasal2 kena marah dgn mak.. puan cari kedai yg boleh test semua jenis brand pump.. dulu saya beli dkt kedai pump on the go.cuba search

4y ago

Brand ape yg awak beli?