Kedudukkan baby 16week

Hai mummy , selamat pagi .. nak tumpang tanya ni ada ke peluang untuk baby saya pusing ke dudukkan asalnya sebab masa scan 14w hari tu doc cakap baby breech ? Maaf lah sebab ini baru pertama kali terjadi anak pertama hari tu takda masalah macam nih ..#seriusnanya #ingintahu #bantusharing

2 Balas

anak sy sampai bersalin x pusing normal sis,akhirnya bersalin breech jg, org tua kata lipat kijang,keluar bontot dulu..alhamdulillah dh 7 thn anak.sy

2y ago

alhamdulillah..

awl lg sis..bb pn kecik lg..bnyk masa bb nk berpusing blk..week camni xyah risau..klau mcm dh besar tu lain 30 mnggu ke atas tu..

2y ago

risau juga patut susah nak rasa gerakan