Period Sebulan Nonstop

Hai mummy.. Sejak 2 bulan kebelakangan ni period saya nonstop sebulan walaupun sedikit. Normal kah? Kebarangkalian boleh pregg lg x..

8 Balas

Sekali kite ade rahim, selagi kite dtg bulan. In shaa Allah boleh mengandung. Cume check dgn doc, dulu saye mcmtu jgk sebulan non stop. Mslh hormon sbb sy ade PCOS. Rujuk doc sis.

5y ago

Sblm kwen mrangkak 2hri sakit perot bla lpas gugor tu alhmdlh ok da wak kurag da sakit tu..tp klau da yg ckp sakit sgugot mcm nk bsalin mmg tipu la sakit nk bsalin ya ampun igt cm da xlma msa tu 1 Dewan sy mjrit nma somi😅😁