Normal ker ? 😕

Lepas beranak haritu amek perancang suntikan , then period nonstop 2 bulan , lepastu tukaq perancang pakai iucd , period nonstop dh dekat sebulan , so agak ii normal tk hm ? Buntulaaa , dah penat asyik period nakbuat apapa pon susah 😢 #seriusnanya #bantusharing

7 Balas

normal awak.. sy dulu camtu la 2,3bulan period skit2 je kiranya sblum nifas sy kering sy pasang iucd, smpai 2,3bulan bru btul2 kering kalau tak dia on off.. lpastu smpai skrg baby sy dh 8bulan normal.. alhmdulillah masih bertahan sbb dy xkacau berat ke makan ke period on off pon takde dh

sy pula msa ank umur sebulan. ambil suntikan perancang lps tu period dtg selama 2 bln. genap ank umur 3 bln tukar pil. tpi lps mkn pil, period pula dtg 9 hari, lps kering selama seminggu dtg period blik..bermakna bln ni sy 2 kli dtg period. xtau nak buat apa lgi.

saya pakai implanon 2 tahun buka je 2 kali period terus lekat😣skrng 36week. pakai implanon awal awal ok lepas to period x de. then ada lama pulak sampai 15 hari terus sy g jumpa docter to dia kasi ubat untuk teraturkn

Tu nama ya xsesuai dgn kita try mkn pil plk.. Sbb dlu pun cucuk perancang 3 bulan non stop period nurse ckp x sesuai jdi mkn pil bru OK..

normal aje.sebab penerimaan badan orang laen-laen

normal sis

normal