Darahhh sewaktu kehamilan 10 minggu

Hai mummy saya nak Tanya saya haritu ada keputihan bercampur darah coklat dalam seminggu then sekarang darah tu jadi warna merah normal ke, sebab saya baru kerja di tempat baru takut tak boleh Mc then semalam saya scan klinik Swasta 9 week dya ckp xnmpk jantung lagi, Dia cakap better sayaa refer Kerajaan la

4 Balas

Kalau tukar warna merah yg tu tak ok dah. kena pergi hospital je terus. jangan tggu2 lagi. sya dulu stiap kli spotting terus pgi klinik. Tpi sy kluar yg coklat je takda merah2. doctor kata ok normal. Kalau start kluar darah merah yg tu yg tak normal. kena check hospital

3d ago

Kalau bleeding slalunya KK suruh refer ke hospital terus. sya dulu pun nurse dgn DR ulang benda sama, kena terus pgi hospital jangan pgi KK. kalau masih lagi spotting2 sikit mcm tu, sis boleh try mintak ubat kuatkan rahim dkat klinik swasta. Dusphaston. harga mahal sikit tpi yg tu bagus. jangan biar lama2 spotting . sy pun DR swasta yg bagi, stiap kali spotting or keluar sikit je ke kena terus makan tu. mmg terus stop. Tp stakat ni dah takda dah spotting2

takut tanda keguguran

2d ago

Saya da pergi hospital, doct ckp baby okay just ada ulser kt pangkal rahim

Ke hospital segera

pergi cek