Jamu selepas bersalin

Hai mummy, nak mintak tolong suggest jamu selepas bersalin dan lawas membuang. Tq🥰#pleasehelp

16 Balas

Ramai yg suggest nona roguy, tapi saya pun baru nak cuba sbb first time pregnant. Harap ok dan bagus la produk ni sbb mahal sikit dr produk yg lain

NR , sy lepas bersalin 2nd bby sembelit teruk cosume nr elok senang membuang 🤗

1y ago

@miss eren bole sy pun fully bf tp lepas anak dah tak ada kuning baru cosume apa2 jamu

nona roguy phytonatal. tp klo anak ada kuning tak pasti ey bole amek ke tak

nonaroguy. tp tulah lepas sy consume, dgn saya, dgn baby cirit 😅😅

Nona roguy the best! 👍

jamu Dewi dara