Pad dilabour room

hi nk tnya, kalau dekat labour selalunya diorg mintak pad bertali ye ? kalau pad bertali jenama apa ye korang suggest? sy dah beli pants pad kotex..cuma nak standby yg jenis tali takut Hosp minta

2 Balas

dlm labour room nanti lepas bersalin nurse bagi pakai pad bertali tu sendiri. after dh bersalin sama ada awak masok ward or awak boleh balik rumah mean condition awak okay. start tu baru pakai yg awak beli.

dlm labour room nurse akan pakaikn pad yg disediakn hospital, pad bertali. masuk wad bru pakai pad sendiri, terpulang nk pakai maternity pad or pad overnight biasa tu.