31 week 4 day pregnant baby at breech position

Hai mummy im 31week 4 day, but baby still at breech position 😭 sy sngt risau, ada tk yg berpengalaman mcm ni, sy Dh stress smpai tak boleh nak Makan😭 due date 16/09/2023 ni

13 Balas

Sy last week 33w scan baby kepala kt atas. Harini genap 34w kbetulan ada app doc kk, doc scan baby kpala kt bwh pulak 😂 selagi belum engaged selagi tu dia akan berpusing2 sis. Takpe ada masa lg pujuk baby n try buat sujud lama2. InshaAllah dia turun.

Saya week33.. pon doktor kta bby songsng. Saya redha je if kena cser pon yang penting bby dan saya selamat nanti.. 13 years of waiting.. mesti prasaan x kan sama dengan yg lain.. doa yg terbaik untuk kita semua.. ..

Sy praktis tips mommies2 yg berpengalaman, katanya sujud lama2. Alhamdulillah, 30weeks baby da pusing, jgn stress2, cuba pujuk baby InshaAllah..due date kita dekat😄. Sy 20/09/23

9mo ago

Semoga dipermudahkan yea.

mcm saya lgi pelik checkup kt kk nurse check kedudukan rahim dia ckp songsang tpi 2x da scan kt swasta doktor ckp bby ok je kepala da kt bawah . korang rasa 😅

Terima kasih, saya dh 2 hari risau sngt sngt, smpai tak boleh nak makan, risau takut apa apa yg tak di ingin berlaku, mohon doa untk sy ye

saya 30weeks doc ckp kple kat atas kaki bawah dn doc ckp xpe sbb awal lagi nti 36 weeks scan kena pastikn kple bawah..

ada masa lg sis sebelum 36w . sujud lama² doa banyak² mintak baby pusing

baby sy pun still breech skrg 31weeks 1 day,sy due date 29.9.2023

Kenapa nak stress kalau baby breech? Bersalin cser pun takpa asalkan baby selamat

9mo ago

ni setuju spe x stress klu bby songsang kan ..ank sy nk masuk 3 da ni pertama kli bby songsang yg akk2 dia semua norml .spe je xrisau kan .

biasa dia akn berpusing slgi tak 36w . doa bnyk bnyk okay .