Check kehamilan..

Hai mummy.. I nak minta pendapat.. I baru gugur bulan 2 baru ni.. I dan husband pjj.. Bulan 4 baru ni i bersama dengan husband.. Perasaan ni nak baby sangat.. I ada prasan beberapa tnda seperti pregnant.. Tapi i takut itu semua mainan prasaan je @ mindset i je.. Pendapat mummy2 patut ke i bt upt test @ i just ignore je.. Ada tips x utk i xnak fikirkan sangat pasal pregnant.. Sb ada yg kata buat xtau je kalau ada tu ada la dan jangan mengharap.. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Pendapat sy, just tgu delay period if normal cycle. Dlu sy mcm sis, selalu mengharap. Tp lama2 sy malas nk layan perasaan tu. Jgn risau, rezeki sis tetap akn smpai in the right time ☺️

2y ago

Sama2, inshaAllah smoga ada rezeki buat awk & suami ☺️