Harga NT scan Baby

Hai mummy gorgeous. Nak tanya range harga NT scan mmg 80-105 ya? Weekend & weekday. Pricy jugak ye. Sonobee pun range harga tu. Ke ada tempat lagi murah mummy² boleh suggest? Saya duk kat petaling jaya je. Tq mummy yg sudi respond 😘 #ntscan #Baby13weeks

3 Balas

sonobee paling murah bagi saya. harga scan 5d dia pun reasonable.

2y ago

Ye awk, scan lain² tu mmg sonobee murah sikit dari tempat lain. Cuma yg NT scan kat sonobee tu dia range harga lebih kurang kat klinik lain. Tapi tak sure kalo sonobee tempat lain boleh dapat lagi murah..hihi