Baby songsang

Hai mummy doakan saya selamat bersalin cezar pada 9/10/20 due asal ialah 18/10/20 saya terpaksa bersalin awal atas risiko2 tertentu dan sebab utamanya kepala baby berada di kedudukan diatas semoga semua akan berjalan dengan lancar #BabyFirst

1 Balas

mcm mne bersalin aritu ok? #21Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

3y ago

Alhamdulillah semua berjalan lancar tp tula pkp semua buat sendiri suami x dpt tmn hanya dpt jumpa suami semasa discharge