pampers

Hai mummy bole Suggestkan jenama pampers yang bagus tuk New born? Risau sebab kata kawan2 newborn mudah melecet ?

41 Balas

tak juga,pempers ini ikut kulit bayi kalau dia sesuai,sesuailh,kalau tak,tak juga,macam ank sy dia pakai drypers,okey alhamdulilah tak melecet

Boleh try drypers skinature. Siap ada cutting dekat depan tu untuk tali pusat. Hehe. Ataupun awak boleh try freebies dia dulu

HUGGIES brand, dr ank pertama smpai preparation nk bsalin ank kdua ni pn dh standby huggies NB..

Sya pki huggies. Dia tipis. Sebab newborn kan tukar pampers dengan kerap. Jd x risau melecet.

saye pun guna huggies.. alhamdulillah kulit anak ok dari lahir hingga sekarang 4bulan

Depends skin baby sis. Anak saya newborn pakai brand mikubi and petpet.

huggies @ Petpet.. tp tgk baby juga sbb kulit dorg kn sensitif

Drypers @ huggies ank sy gune ok sedap pkai

drypers soft touch NB, mamy poko, huggies

Guna mamypoko y ni sis.. Sgt2 lembut..