Baby susah minum susu

Hai mummy, anak saya 25.2 nie genap 4 bulan..but lately dia susah nk minum susu pagi .. dia minum susu lactogen.. wrna najis okay.. skrng dkt umah pengasuh dia bnyak merengek..last2 tdr xbersusu ..dia bfore nk minum dia akan mngamuk nangis tpi mostly sbb dia nk tdr ...kdang kne tnggu dia tenang bru boleh bagi... Kdng2 gap utk minum susu dlm 2 or 3 hours .. Adkah tu normal ?? Or patut saya tukar susu ?? #firsttimemom #advicepls

1 Balas

puan boleh follow fb/ig baby language, boleh kenalpasti tangisan anak. gap susu 2-3 jam tu normal bergantung kepada berapa oz dia minum.

1y ago

ooooo..mcm tu..baru tahu..mekasih sis..