Darah keluar time 8w

Hai mummies semua, sy nak tanya ada x yg pernah sama macam sy? Ketulan darah keluar tp x banyak. Cek upt still terang and double line. #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

6 Balas

Ada yg kata tu kotoran darah haid. Pregy mom kan dah tak period jadi kotoran darah tu keluar sebagai tompok2 coklat. Sy pun pernah kena sekali awal2 dulu. Terkejut juga tp Istigfar byk2 semoga dipermudahkan. Kalau awk still risau boleh chck doktor utk kepastian.

Nurse KK bagitau time bukak buku pink, kalau ada keluar darah kena terus jumpa doktor untuk kurangkan risiko keguguran. So better cepat2 jumpa doktor ya. Semoga selamat semuanya amin

Klu keluar darah sikit ke banyak ke better jumpa doktor terus utk check. Jgn lengah lengah klu boleh, sbb ada org boleh jd benda biasa tkde apa, ada orang boleh jd tanda gugur.

better terus jmppa dktor..turun darah, tanda2 utk gugur...sis bnykkn rehat, dan jgn buat kerja berat...

gi jumpa dokter. key.. sy 2x gugur.. now usia 9w.. dah 4x jumpa doc.. full kawalan dokter..

Boleh terus ke pac, masa pregnant kalau kuar darah ke apa tk normal