baby kuat muntah

hai mummies. normal ke baby umur 20 hari, kuat muntah. muntah banyak, bukan jeluak. saya risau.

2 Balas

Muntah susu bdn ke susu FM.. klu FM kne tuka susu takot X serasi.. tp ikot gak klu over supply mmg akn muntah.. X Pon lps minum FM kne beb kn bru baby selesa.. baby dh trtido Pon beb kn jugak.. klu X mmg muntah.. susu FM try bancuh cair tngok dlu muntah X.. klu muntah poop dye Pon keras mmg kne tuka.. klu susu bdn.. over supply lh to.. try bg puting..

Sis sendawakan baby tak selepas susukan baby?