Alahan hilang week 11

Hai mummies. Nak tanya normal ke bila alahan kita tiba2 hilang. Sy week 11 rasa letih, hilang selera makan, dah hilang. Sekrg ni rasa macam before mengandung. Macam biasa je.. adakah ini normal? #fistrtimemom

2 Balas

Saya pun rasa macam ni. Payudara dah hilang sakit, mual loya juga dah berkurangan. Normal ke ya? Saya risau keguguran 🥹

Biasanya masuk trimester kedua alahan akan kurang dan rasa lebih bertenaga. Sis dah dekat ngan trimester kedua dah.

2y ago

Ohhh jadi normal la ye