gatal gatal

hai momys , nak tanya . saya ni first baby . saya memang ada elergic dengan udang and makanan tertentu . tapi masa pragnen ni , badan saya gatal² sampai tak boleh tidur . muka naik biji² . btw baby baru 6week . saya tak makan apa apa yang saya alah pun . nak pergi klinik takut mcm awal lagi , ke patut je pergi ke klinik ? nak makan ubt gatal takut pula .

1 Balas

Boleh pergi klinik, mungkin doktor boleh prescribe krim sapu/ubat sesuai. Inform doctor sis preganant. Boleh jadi perubahan hormon tapi rujuk pada yg pakar lebih baik.