banyak angin

Hai momy²..saya nak tanya,korang banyak angin tak mase ngandung??sekarang saya ngandung anak ke 3..anak petama n ke dua x macam ni ?..ke sebab faktor usia??hihi..ade petua tak nak bagi hilang angin??

2 Balas

Waktu pregnant dulu banyak angin jugak sebab tido tak suka pakai stokin. Selalu mintak tolong husband je tolong urut minyak panas bagi buang angin..

5y ago

Tak elok tido tak pakai stokin time pregnant ni. Angin masuk ikut kaki.. mmg sy perasan malam tapak kaki sy sjuk. Pastu ade la brape kali cramp kaki waktu malam. 😅 Mudah2an semuanya baik utk mommy.