Anak 11bulan belum pandai jalan

Hai momy²..ada baby sy 11bulan blum pndai jalan..normal ke?first baby..xde pengalaman

15 Balas

Hi mommy. Saya tak pasti ia normal atau tidak. Lain budak lain perkembangan nya. Mungkin puan boleh tanya dengan doc untuk pengesahan. Maaf ye saya baru jumpa soalan ni

normal mommy, my daughter 1tahunlebih baru jalan. sekarang dah 4 tahun. no worries ya.. but kalau nak confirmation, boleh refer nurse atau Dr bila check up🤗

nrmal sis..ada saya 11 bulan stgh.. dok merangkak n meragas merata.. kdg dia tolak walker dia.. sikit hari lagi bleh jln la tu.. sbar ya sis..

kalau baby 11 bulan belum pandai jalan normal je yang tak normal tu bila baby 11 bulan belum merangkak baru risau ya ibu

normal, tiap baby ada timeline dia sendiri, if dah red flag 18 month tak berjalan kena refer pakar .

normal 😃 anak twin sye sthun 3bulan bru jln.. ank no 2 ni.sthun 1bulan skrg ni blm jln lagi 😅

alahai sis ank saya 1thn2bkn belum pandai berjalan lagi

Normal tu.. Nnt check 1 year blh refer dgn nurse kkm.

Normal... Anak sy setahun lebih baru berjlan...

biasa la tu😘