Teh hijau adaka ok untuk d minum

Hai momy2 smua nak tanya...saya kadang tringin nak minum teh...tp teh ne boleh menurun kn paras hb sya...jdi d sini sya mahu minum teh hijau..rasa2 dia boleh ke..hb sya tak turun jgk ka...sbb prna baca teh hijau ne.,kafen dia kurang...ada nurse ckp klau tringin minum teh kasi cmpor air limau atau lemon...mcm mn ya...mintak pendapat??

1 Balas

saya minum je sis sebab teringin tapi saya minum sekadar nak lepaskan keinginan je. Janganla minum banyak2