keputihan

hai momy2.. cmne nk menghilang kan keputihan? kdang ada kadang xde... kdang tu cm bnyak sngt.. sya bru 18w...tpi mis v xde gatal2... ada xcara nak mengatasi atau mmg ibu2 hamil akan jd seperti itu... #maaf pertanyaan cm kotor skit...

2 Balas

Sis ada bgtw doc x? Nti doc akn bg ubt..depend juga ada yg hamil mengalami keputihan..mcm sy.. alhamdulillah xpnh alaminya spnjng kehamilan....tp slalu bc dkt sini rmai mengalaminya semasa hamil.cer sis try search soalan2 lalu....mana tahu blh mmbntu...😉✌

Nanti masa check up sis bagitahu doc..nanti doc Akan ambil sample ,Lepas Tu dia bagi ubat..tapi bergantung pada macam mana keputihan sis...