Opk negatif dan positif

Hai momy semua..Nak tnya..Sy test opk gambar pertama, negatif..pagi dlm jam 4 Am 31 08.2024 ada bersama suami.gmbar kedua sy test opk positif . iaitu tarikh dan masa tersebut..Ada peluang tak tuk hamil kalau MCM tu?#bantujawab #ingintahu

Opk negatif dan positif
2 Balas

ada inshaAllah. kita start subur few days sebelum ovulasi lagi, sebab sperm boleh hidup & memang memerlukan few days untuk travel ke fallopian tube untuk jumpa ovum. jadi agak high chance juga dah tu. moga murah rezeki 💐

3w ago

tq info sis.. semoga ada rezeki.

Ada

3w ago

insyaallah kan sis. tq😊