Scan untuk 5 bulan

Hai momy. Agak2 kalo scan usian kandungan 5 bulan dah boleh nampak gender? Scan berapa D yang sesuai ye?? #bantusharing #seriusnanya #pregnancy #mommybuntu

4 Balas

Baru scan aritu.. 23minggu... Doc ckp mcm n kemungkinan girl????? Agak2 confirm girl ke??? Nk pasti lg tggu 26minggu or baby berat 1kg... Sbb Masa scan baby baru 500gm... Hati berharap baby boy... Dua org kakak dah 🥰

sy scan masa baru je masuk 20w. Alhamdulillah dah nampak. Usap2 perut sebelum scan tu suruh baby tunjuk 😂

InshaAllah Klau baby bgi kerjasama.. semoga dipermudahkan urusan Aamiin

insha Allah, bole sdah.