new momm

Hai momss Nak tips tambah susu badan pls ?

11 Balas

Minum banyak air. 3liter sehari, kurangkan tekanan, minum air barley,milo pun dapat tambahkan susu badan,.

Kerapkan bf. Kalau pam, jaga waktu. Jangan gap terlalu lama. Jaga emosi paling penting 😘

Sentiasa happy jgn stress sbb blh drop kan susu bdn, makan jgn skip, kerap bf baby

Kerapkan bf baby,jaga waktu pam,minum air masak dan makan mencukupi😄

Makan oats. Saya makan oats susu badan keluar dengan jaya nya. Haha

Minum air kosong secukup nye & kerap menyusu

Kerapkan penyusuan dan makan minum dgn kerap

mindset juga,bfkan baby..jgn stress2 mommy

air kosong jgn kurang 😁

Try longan n kurma sis..