Air susu keluar hamil 15 minggu

Hai moms, semalam saya perasan cecair keluar dari breast. Saya hamil 15 minggu sekarang & ada anak umo 15 bulan. Apa ptt saya buat? Dapat ke x kalau perah cecair yg keluar tu dan bg kat anak guna picagari?

1 Balas

ianya normal akn kluar shngga kita bersalin..puan xprlu pam ea... biakan shj dan lap...jgn sesekali pam.rugi nti.puan..sbb lepas bersalin kita prlukan susu pertm kolostrum untuk bby..tu susu terbaik.tuk bby.. disini sy sharekan link ttg ini..hrp dpt mmbntu puan..mg dpmudahkan segalanya...aamiin https://www.babycenter.com.my/a25007723/susu-ibu-bagaimana-badan-anda-menghasilkan-susu-untuk-bayi-anda