obimin

Hai moms, saya sekarang makan obimin, bila waktu yang sesuai sebenarnya ya utk makan ubat tu? Boleh ke saya makan sebelum tidur, time dah betul2 mengantuk biasanya. 7weeks

19 Balas

Better makan after breakfast.. Tapi kalau xmampu (mcm ada skit kepala tiba2) then doc recommend makan obimin ni before sleep..

saya tak boleh telan obimin waktu pagi perut kosong tu.. so saya makan obimin malam betu-betul time dah mengantuk tu..

Pagi saya makan folid acid then malam makan obimin yang kk bagi tapi minum dengan air sunquick lepastu terus tidur.

Yup sama. Saya pun makan sebelum tidur. Muntah makan obimin kalau pagi-pagi sebelum breakfast tu. Loya dia lain mcm

Cara makan new obimin ni sebelum breakfast.. kadang2 makan sebelum tidor.. wlupun nk rasa nak muntah and pening

Sye selalu makan obimin selepas makn. Sebab takut lupa nk makan

Makan sekali obimin dan ubat tambah darah boleh ke?

Saya biasa makan sebelum tidur, sebelum tidur tu make sure perut memang kosong btl2..

Mcm sy makan di waktu oagi masa perut kosong