Ubat obimin

Ada tak kat sini yang makan obimin then najis jadi lembut je? Saya start makan obimin smpai dh nak habis 2 papan hari2 keluar najis lembut tu. Normal ke macamtu? Kalau mcmni ubat tu sesuai ke tak dgn kita ya 🤔 #ingintahu

2 Balas

bgus la tu..biasanya mummy preggy asyik sembelit jer..saya pun hari2 mkn ubat obimin..alhamdullilah lawas jer membuang

bagus tu ..Sy mkn jadi sembelit taik jadi keras...tk puasa hati nk membuang...lass2 pening muntah2😭