Pucuk betik rebus

Hai moms. Nk tnye kalau baru 11weeks usia kandungan boleh mkn tak pucuk betik rebus. Saya penggemar ulam² dan sayur. Sejak ngandung ni cuba elak yg mentah..jadi semua rebus dulu. Cuma ada sesetengah org ckp benda bergetah tak elok. Apa pendapat moms semua? Terima kasih. (Komen yg baik² saja ye/no marah²)😊

5 Balas

pucuk betik tak tau. betik muda tak boleh sebab getah dia. so nasihat sy, dah dua2 pun dari pokok yg sama, better elakkan

7mo ago

Tula maka bersabarlah 😅

Alamak.. Haritu mase 5w sy mkn pucuk betik rebus.. Tp ckit jela buat rse2 dlm 2 suap.. So far ok je..

7mo ago

sy dah 11w harap ok la jamah sikit . teringin sngt

makan sikit boleh sis. sesuap dua, buat rasa-rasa je cukup lah.

ok baik thanks sis

elak dlu

7mo ago

baik 😊