Black garlic / bawang putih hitam

Hai moms.. nk tnye ada tak preggy mom yg mkn black garlic or pengalaman mkn black garlic ketika hamil . Boleh shared 😊 thanks

2 Balas

kalau dah biase makan n badan kuat time pregnant bole je makan. sbb mmg elok untuk antibodi. tp klu jenis mmg xpenh makan kene jage² sbb bawang putih ni panas wlupn bwg putih dgn madu campur sekali. masih panas kalau masih baru² ngndung elok jgn makan dulu takutnye turun darah or ade spotting.

5mo ago

ouh i see.. ok tq . Yes Mmg byk manfaat n now sy dah preggy 5 month. before preggy sy ada nk mkn.. cuma tak pasti kalau preggy boleh mkn or tak. atau ada kebaikan untuk ank dlm kandungan 😊

kalau jenis tahan boleh je makan