Baby Dah Gerak ke?

Hai moms👋🏻 nak tanya 15 week 1 hari baby dah start gerak ² ke dalam perut selalu rasa ada denyutan di perut banyak kali.. Saya curious sebab doc scan hari tu baby saya besar dari umur nya ukuranya.. Doc kata dalam 16 week 4 hari mcm tu..jadi nak tanya ada mcm saya ke #ingintahu

12 Balas

Kalau sy 15w dah rasa tapi mcm pop pop gitu... Kadang2 mcm ombak halus je...

sy alhamdulillah anak first dapat rasa dia kick waktu 19 weeks