ubat yang bole digunakan

hai moms, anak sy umur 3bulan 9hari.. macamna nak hilangkan merah2 di bahagian pelipat2 ni ye? anak moms prnah tak kena mcmni? hartu dah jumpa doc, beri ubat tapi sekejap je sesuai, lepas tu tak sesuai dah .. ada recommended ubat lain tak? #pleasehelp #firstmom

ubat yang bole digunakan
23 Balas

kalau sya sapu lotion baby je lpas mandi.. jgn pastikan kulit baby sentiasa lembap dan tidak kering.. klu kulit baby kering itu yg bagi ruam atau gatal2 lagi naik sbb kulit kering.. bagi lotion baby yg jenis moisture utk bagi lembap