soalan sensitif

hai moms.. ada x yg mcm saya.. bila preg ni, area miss V and celah paha hingga dekat bontot tu sangat2 hitam?? bukan hitam saja yaa, diaa sangat2 hitam dah mcm trbakar tu 😭😭 sya gdm before preg lg, mmang antara kesan insulin resistan tu celah2 akan gelap.. tp ini dah rupa rentung momy 😭😭... malu nak besalin #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

13 Balas

Nanti dah habis pantang boleh lulur bagi cerah semula..memang normal time pregnant akan gelap bahagian tu ketiak leher

time bsalin dktr misi tak kesah pun hitam ke putih kat situ. jgn pkir banyak k. nt lps bsalin scrub la ye

samalah. celah kangkang gelap, ketiak gelap, leher belakang gelap.