BAYI ADA KUTU

Hai Moms . Ada tak dekat sini ada pengalaman bayi berkutu ? Ada recommend shampoo kutu untuk bayi tak ?

9 Balas

saya suka cari kutu kt baby senang cari🤣 anak saya pernh kena jangkit sehari je hilang smua kutu saya cri . dah mcm monyet selagi tak hbis kutu xlepas kepala anak 😆 kalau awak tu jiran saya .saya crikan kutu anak awak😅😅

Antara sikat buang atau botakkan kepala mommy. Baby terlalu kecik lagi. Tak sesuai didedahkan dengan chemical shampoo untuk buang kutu.

Botakkan aje sis, jgn disayang sebab rambut baby senang tumbuh. Drp melarat berjangkit pula dgn org lain.

Try buang sendiri kutu tu pakai sikat sbb rsnya rambut baby sikit should be easy

Ala siannya. Sorry takde idea tp harap baby cepat baik.

Sebaiknya botak dulu sis.. xelok la shampoo2 ni..

Botakkan dear. Rambut baby cepat tumbuh

better cukur botakkn rambut baby terus

botakkan je dulu. lagi mudah.

12mo ago

setuju