Nk tnya .

Hai mommyy nk tnya normal ke sakit kt situ ? Belah kanan je . Perlu buat apa eh ? . #1stimemom #seriusnanya #jangandibully

Nk tnya .
6 Balas

tak pasti mummy, sakit sangat ke? kalau terlalu sakit jumpa doctor...kadang² muscle...tapi utk kepastian...anyway if mummy dah dlm 3 trimester memang badan akan sakit²

Normal sebab tu perut kita.. Either kita angin kembung atau tgh senak perut.. Saya hari tu tanya doktor kena gelak je dgn doktor 😑

Sya sllu sakit bahagian sana sblah kanan, tnya doktor tadi kaki baby tu 😂 sbab baby makin bsr so ruang dlm tu pn sempit dh 😂

Sama la saya selalu sakit belah kanan kat situ, yg pelik belah kiri tak sakit. Sy dah 28 weeks😅

Normal sbb baby makin membesar

normal