semakan mykid

hai mommy,saya ada soalan..semak mykid dkt web ni btul ke ya? mykid still dlm proses,ada tak mommy sini yg ada pengalaman cek kt web ni yg mykid dah siap..

semakan mykid
40 Balas

Anak saya da nak masuk 2 tahun masih dalam proses. Submit Anak yg kedua dah masuk 7bulan pun still xda lagi. Dah pergi Kau Tanya, sruh Tgu dr web. Yg ada Kt Dieorg yg lama2 je.

Klu kita lahir semenanjung buat sijil lahir pun semenanjung kn klu mykid buat kat negeri lain mcm sarawak bole ka? Sbb tgk ramai sgt kata lmbt siap

1y ago

Oh klu mcmtu snngla sikit, risau kalau xbole dhla jauh2

Ingatkan baby lahir kat Kuching je lambat dapat, mmg sampai setahun lebih pun still tak dapat lagi. Katanya kad pink tu habis stock. Ntah apa apa sistem

saya punya betul. lepas 6bulan terus dpt mykid anak hari tuh. dia ada suruh check kt web atau call diorang. maybe awak kena kerap call kot tanya.

sy punya siap 3 bln mykid haritu. awk buat bila?? saya buat bulan 10/2022 siap bulan 1/2023. sy buat kat jpn putrajaya.

1y ago

sama la kita. saya pun buat kat putrajaya bulan 9. bulan 12 dapat.

suami pergi buat utk anak yg lahir bulan 2 pd bulan yg sama jugak. anak lahir di selangor. buat di jpn putrajaya. bulan 3 dah siap dah

Ye boleh je guna sistem ni je senang, if dah siap dia akan tulis yg mykid dah boleh diambil. Jika belum siap dia akan dlm proses lagi

betul je..kalau dh siap dia bgtau dh boleh diambil..sy baru ambil mggu lps slps check kt web ni..ank pn 7 bulan dh 😁

Saya buat kat JPN tapi lmbt lah lagi nak DPT walaupun Baby dah nak ke 7bln. kalau buat online takut diorang xperasan ja

system jpn tgh problem, so semua mykid anak akn siap 6bulan dan ke atas. sye dh call jpn masa ank 4 bulan hari tu.