semakan mykid

hai mommy,saya ada soalan..semak mykid dkt web ni btul ke ya? mykid still dlm proses,ada tak mommy sini yg ada pengalaman cek kt web ni yg mykid dah siap..

semakan mykid
40 Balas

sama bila semak mykid kata nye dlm proses..bt mykid ank masa anak 10hari lhir..skrng ank dh 5 bln..dlm proses ugk

betul tu dia update web.. baby saya 4bulan baru siap. nanti if dah ambil pun dia update mykid telah diambil

same laa saya asal check je mesti tulis dalam proses lagi . anak dh 7bulan tapi mykid masih x siap lagi

sya 4 bln lbih dh . tapi blum siap lagi . tapi jpn tmpt saya ckp klau siap mereka sndiri yg akan call

baby saya dah msk 12 bulan,sampai skrg still dlm process....kita cl Tanya pun kena suruh tunggu

sy buat surat beranak masa pantang hari ke-7, mykid amek slps 2minggu. check status kt web tu.

anak sy dh nak masuk setahun....dh nk dpt adik nnt.....masih x siap my kid.....😅😅😅

Baby saya dah 6 bulan pun still dalam process lagi. Lama betul ya 😅

1y ago

samalah..

Sama saya pun masih dlm proses😂 pelik2 kadg nak bt my kid tp asyik xde stock

Baby saya dah 9bulan pun still dlm process lg. Hmmm belum siap. Lama betul