Morningsickness

Hai mommys semua... saye baru 7week, selama saye tahu yang saye pregnant.. saye kerap sangat loya, and muntah-muntah. boleh dikirakan setiap yang saye makan akan keluar balik. bila buat kerja rumah sikit-sikit pun tangan dah menggigil macam dehydration 🥺 mommy mommy ada suggestion untuk supplement @ ubat @ apa-apa yang boleh bantu masalah saye ni? saye tak pergi klinik lagi untuk buka buku pink. so saye tak berjumpa lagi doctor untuk bagitahu masalah ni.. THANKYOU IN ADVANCE ❤️

1 Balas

kalau mengigil tu kena pg klinik. tkut hypo. or darah rendah. tu bukan dehydration tu. or mslh lain.