ingin tahu

hai mommys semua. saya baru th sy pregnent. n ni anak pertama. lps sy th , perut trs rasa sakit n bila berdiri lama sikit, atau ddk lama sakit, mmg akan terasa sakit ka?

2 Balas

dah brp weeks sis ? sy pun baru je tahu, cek gune clear blue baru 2-3 😅 Harini pegi clinic sebab sakit2 pinggang, perut mcm cramp sakit senggugut , tp scan tak nampak ape2 lagi 😅😅

2y ago

baru 6 minggu sis. harap urusan sis dipermudahkan. jaga diri ❣️