Cerahkan area pelipat badan.

Hai mommys, boleh share tak ualls guna produk apa untk cerahkan balik area pelipat seperti celah kangkang, ketiak or mana² part yg menyebabkan hitam semasa pregnt.

3 Balas

Hormon preggy mmg akan gelap, just scrub sabun mcm biase jee nnti masa brpantang hormon tu hilang jgk .. sy dulu pon gitu kerja nk sental je tp mak ckp tkyh risau nnti brpantang hormon tu hilang skrg just jaga kebersihan jee ckup jngn stress

pelipat gelap sbb hormon pregnant. no recommended product utk pregnant woman. lps bsalin nanti pamper lah bdn beli scrub

sy pakai produk wna beauty je alhamdulillah menjadi