Late booking ingatkan 14 weeks pregnant tapi dah 20 weeks

Hai mommys, ada ke pengalaman mcm saya hehe baru bersalin bulan 2 2022 tapi pregnant lagi. Last period bulan Julai jadi kalau ikutkan EDD bulan 4 2023 tapi semalam g KK nak buat buku pink igtkn baru 14 weeks tapi bila check tinggi rahim dan scan Dr cakap dah 20 weeks. Late booking sbb baru tahu pregnant tapi nurse n Dr okey n baik2 je. Dah la sy pregnant jarak dekat pastu late booking huhu

1 Balas

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟