Ngilu di ari-ari

Hai mommy...nk tanya... Saya bru masuk 24minggu....dan tadi rasa ngilu dekat ari-ari smpai ke tulang punggung....bby gerak okey,nak bangun berdiri tegak mmg sakit... Sya dah siap nak gi hosp,tpi sakit tu hilang....kalau mommy ada rasa mcm sya...kena terus gi hospital jugak ke,utk pemantauan....skrg tngh tunggu in case sakit balik... #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Balas

klau sy pergi je. xnk risk baby punya safety. klau mmg hilang trus xpe. ni kjp sakitnya ade kjp hilang. so better pergi

2y ago

so far dia hilang terus....tpi next time sya alert apa yg sis cakap...in case kalau kejap² dtg dan pergi....sya trus gi hosp...