Kahak bayi

Hai mommy..nak tnye macam mne nk redakan kahak baby..selain dari sapu balm..solution ape lagi yer?#firstbaby

4 Balas

🌹 SELSEMA & BATUK BERKAHAK 🌹 ------------------------------------------------------ Anak ade masalah selsema & batuk. Bila tidur malam tak lena & ade bunyi kahak skit.. Aritu ade dpt sample YBC ni dari YouBabyHQ, try ikhtiar sapu krim ni kt baby.. Alhamdulillah sekali sapuan je baby trus dpt tdo lena.. Masalah selsema berkurang.. Bangun tdo pagi, baby muntah kahak & sambung tdo dgn lena sekali 😍.. Sgt2 recommend produk ni kat ibu2.. Bau die punye la wangi, x panas & selamat utk baby sampai dewasa pakai.. Yang paling best ade moisturiser, lembut je kulit lepas sapu 👍😊.. Ibu pulak yang excited ni.. Hihi 😁 Nak ikhtiar dengan youbaby Boleh wasap tau https://wa.me/+60195851985

saya pakai youbaby memang bangus produk dia....demam..batuk kahak ..selesma semua dlm 1 cream baby sampai dewasa leh pakai

sy pakai tu sis...boleh wasap sy jika berminat www.wasap.my/60129876070/balmbaby

kalau kahak byk b tak baik bawa jumpa doctor