Kandungan 38w 3d

Hai mommy..nak tanya..usia kandungan 38w nie kalau keputihan byk meleleh keluar tue tanda2 nak bersalin ke ? Tp takde lendiran drh..#ingintahu #bantusharing #babyOctober2022 Saya masih belum turun tanda yg lain selain perut rasa tak selesa

5 Balas

sama. tp x smpai meleleh keluar. sy cuci kt dlm je. belum turun tanda jgk. prot n pinggang mmg x slesa. 17/10 hrtu false contraction, baru bukak 1cm

2y ago

mungkin x lama dah tu awak nk bersalin 😊 sy ni stiap masa rs pedih dkt ari2, berat rs stiap kali bjalan tp gagahkn jgk la. keputihan sy pn still lg warna cerah tp mcm likat. bila cuci n sentuh kt dlm baru keputihan yang mcm cecair tu ade