New mom..first baby

Hai mommy3 blh sy tny...sy ada baby 3bln dia kdg3 batuk...sy dh sapukn minyak ...kt dada....tp masih lg batuk3....sy rujuk klinik..dia kata mungkin sbb susu bdn dia minum...itu biasa.. Ka...sy new mom...xda pnglmn lg....blh bg pncerahan..lg satu ad tak sapa3 nk jual baju bby girl 3 bln murah3...x cukup duit nak bli baru.....#firstbaby

2 Balas

batuk ade kahak x? cuba buat myk bawang putih... amik bwg putih bakar,ketuk2..isi dlm myk..myk msk je klu x dek myk zaitun..isi dlm bks..buat sapu kt dada,blakang,betis,tapak kaki