Persiapan

Hai mommy2.. sudah buat persiapn untuk bersalin ke tu..??? Bila due mommy2 semua..?? Apa perasaan mommy2 yg first time ni..?? Saya da buat persiapn da..nurse da saran kn buat persiapan...due April 2020 ni..semoga dipermudahkan urusan saya dan semua mommy2 yg bakal melhirkn anak..sgt teruja sebenrnya ni..asyik dok main2 dgn baju bby je..tak sbr nk tunggu dia yg pakai..?

1 Balas

amiin2 ya rabbal alamin..smoga mommy2 dbri kkuatan dan kmdahan spnjang proses brsalinnya..amiin